Je bent leerkracht in het basisonderwijs, docent op een middelbare school of pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO). En in jouw werk kom je regelmatig in contact met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Daarnaast zijn deze kinderen vaak hoogsensitief of hooggevoelig.

Het kunnen soms ingewikkelde kinderen zijn, een ware uitdaging! In het uitklapmenu van deze pagina kan je zien hoe ik je kan helpen hoe je als professional met deze doelgroep om kunt gaan. Met hoogbegaafde kinderen in het algemeen, of met één uniek kind in het bijzonder.

 

Naast het aanbod voor professionals heb ik ook aanbod voor de kinderen zelf.  Deze hulp kan ik ook op school bieden. Denk hierbij aan het afnemen van een IQ test (de wisc-V) of het geven van mindset training in combinatie met psycho-educatie over hoogbegaafdheid. Ook geef ik RT en 'leren leren',  of training voor het versterken van de executieve functies. Meer informatie hierover vind je op de pagina Kinderen/Jongeren.

 

Heb je vragen of wil je even kennismaken? Neem vrijblijvend contact met me op!