Hb aan de keukentafel

In een ongedwongen sfeer en een klein gezelschap kom je meer te weten over (uitzonderlijke) hoogbegaafdheid en alles wat daarbij komt kijken in het dagelijks leven. Letterlijk bij mij aan de keukentafel!

De avonden zijn bedoeld voor ouders die vermoeden dat hun kind hoogbegaafd is of ouders die net komen kijken in de wereld van hoogbegaafdheid. Ook voor ouders die al wat langer bekend zijn met de hoogbegaafdheid van hun kind kunnen sommige onderwerpen nieuw zijn, of kan het fijn zijn de kennis weer even op te frissen.
Je komt gegarandeerd met meer kennis, vol energie en nieuwe inspiratie weer thuis!

Hb aan de keukentafel

Dinsdagavond 20-21.30u
Leeghwaterstraat 91, Hilversum

 

17 september: IQ test, ja of nee?
Wat zijn redenen je kind wel of niet te laten testen en wat meet zo'n test eigenlijk? Ik leg je uit hoe de Wisc-V is opgebouwd en wat je over je kind te weten komt als je de test zou laten maken. Ik kan je verklappen dat het veel meer is dan alleen een IQ. Wat kan je ermee, en wat niet?

1 oktober: HB & HSP (hoogsensitiviteit) NOG EEN PAAR PLEKJES VRIJ!
Bijna iedere hoogbegaafde is ook hoogsensitief. Waaraan merk je dat bij je kind en hoe ga je daarmee om?

15 oktober: HB opvoeden NOG EEN PAAR PLEKJES VRIJ!
Een hoogbegaafd kind opvoeden is een ware uitdaging. Waar loop je tegenaan en hoe doen andere ouders dit? Wat zijn do's en dont's?

29 oktober: HB op school
Wat heeft jouw kind nodig op school? En wat houdt verdiepen, verbreden, compacten, versnellen in? Wat doet een IB'er, zorgcoördinator, directeur, rt-er op school?

12 november: HB & mindset
Veel hoogbegaafde kinderen zitten vast in hun denken. "Ik kan het niet, dus ik doe het niet." Gevoed door perfectionisme en faalangst. Hoe herken je dit bij je kind en hoe kan je je kind helpen?

 

Aanmelden

Je kunt je opgeven voor één avond, of voor alle avonden in een pakket.
Per avond: € 27,50 p.p. (partner € 19,50)
Alle avonden: € 112,50 p.p. (partner € 87,50)

Er kunnen maximaal 8 personen aan mijn keukentafel zitten, vol = echt vol!

Wil je zeker zijn van een plek? Geef je dan op via onderstaand formulier. Geef in je bericht aan voor welke avonden je je wilt aanmelden en met hoeveel personen je komt.