Hij komt, hij komt...

Gepubliceerd op 15 november 2018 13:54

Sinterklaas op het dak

Hier stond vanochtend nog mijn blog over de komst van Sinterklaas. En vooral hoe je de spanning bij hoogsensitieve kinderen kunt minimaliseren. Helaas heb ik een beginnersfout gemaakt en het blog per ongeluk gedelete... OEPS.

 

Mocht je graag de tips en trics willen lezen, laat het me dan even weten!

 

Intussen bezin ik me op de volgende mogelijkheden:

- ik herschrijf het blog (maar ja, iedereen weet dat een tweede versie nooit zo goed is als het origineel ;))

- ik vervroeg mijn geplande blog over pakjesavond en cadeautips.

- ik schrijf een blog over groei-mindset. Tenslotte is dit een 'fout' waar ik zeker van baal. Maar ook weer iets van geleerd heb als startende zzp'er: zorg altijd voor een kopie/back-up van je blog! :)


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.